ROMA Connexoon

Met ROMA Connexoon bedient u uw ROMA rolluiken en screens middels een moderne app op uw smartphone. Met de timerfunctie kunt u op gezette tijden de rolluiken laten openen en sluiten, dit biedt ook de mogelijkheid uw aanwezigheid simuleren. Met de intuïtieve "Check Home" functie kunt u waar u ook bent aangesloten apparatuur controleren en bedienen. Connexoon vergroot uw comfort en veiligheid.

 

ROMA Connexoon Terrace en Window kunnen worden uitgebreid met licht en temperatuur sensoren. Dit stelt u in staat verschillende "scenario's" in te stellen waarbij op een specifieke manier wordt gereageerd. Zo kunt u bijvoorbeeld de ROMA rolluiken door connexoon laten aansturen wanneer het boven de 21 graden is en zodoende de temperatuur in uw woning aangenaam houden.

 

Herfstactie 15 sept t/m 31 oktober 2018: Gratis Somfy Connexoon bij aanschaf van minimaal 2 Roma producten met Somfy motor. Kijk voor meer informatie over de actie op romabenelux.nl/aanbieding.

 

App Connexoon Window

 

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken en andere toepassingen met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

 

 

Vind een dealer in de buurt

Tags Smart Home Automatisering Automation Smartphone App

Stel een vraag over dit product

Contact

Roma Benelux bv.
Campagneweg 9
4761 RM Zevenbergen NL

Tel: +31(0)168-405259
@ info@romabenelux.nl

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur.

@