Somfy solar IO

De vraag in de markt naar producten voorzien van solar stijgt enorm de laatste jaren. Met trots kunnen wij u dan ook presenteren: Ons zipSCREEN.2 voorzien van een Somfy Solar IO pakket. Dit pakket is verkrijgbaar vanaf Augustus 2022.

 

Screens met geïntegreerde Somfy Solar IO motoren

Onze screens zijn al jaren een geliefde vorm van zonwering. Maar ons screen wordt nóg beter wanneer u deze upgradet met een Somfy Solar IO pakket! Maar hoe werkt dit dan?

 

Wanneer u kiest voor een zipSCREEN.2 voorzien van een Somfy Solar IO pakket, is er een zonnepaneel op de omkasting bevestigd. Dit zonnepaneel vangt het daglicht op waardoor de zonnecellen stroom genereren. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen in de batterij om de motor aan te drijven. Hierdoor opent en sluit u uw screens dag en nacht, in alle weersomstandigheden.

 

Er zijn veel voordelen en pluspunten aan een Roma zipSCREEN.2 in combinatie met een Somfy Solar IO pakket, wij hebben ze voor u opgesomd hieronder.

 

De solar panels zijn van enorm goede kwaliteit

Roma besteedt veel aandacht en tijd om onze klanten het beste van het beste te bieden. Onze screens zijn van topkwaliteit, hier zijn wij uiteraard erg trots op. Daarom dat wij dan ook aanraden om voor een Somfy Solar IO pakket te kiezen, want ook deze is van de beste kwaliteit. Dit verzekeren wij u!

 

Een solar panel gaat namelijk wel 20 jaar mee! Zo geniet u lang van onze screens. Deze elegante vorm van zonwering is een sierraad voor uw woning en helpt u ook uw woning te verduurzamen. Een solar pakket draagt daar dan ook extra aan bij.

 

 

 

Gemakkelijke bediening

Een 'smart home'; tegenwoordig wil iedereen het! Ook uw zonwering kunt u smart maken. De zipSCREEN.2 in combinatie met het Somfy Solar IO pakket, is gemakkelijk met de app te bedienen. Er zijn zelfs meerdere apps die u hiervoor kunt gebruiken. Voor meer informatie hierover, adviseren we u om naar een dealer in de buurt te gaan. Daar kunt u volledig geïnformeerd worden over alle mogelijkheden om uw huis 'slim' te maken in combinatie met zonwering en daar kunt u natuurlijk ook onze verschillende vormen van zonwering zien. Dit maakt de keuze alleen maar makkelijker!

 

U hoeft geen rekening te houden met de gewenste afmetingen

Omdat de Somfy solar panels makkelijk te monteren zijn op onze screens, hoeft u hier met de gewenste afmetingen (bijna) geen rekening mee te houden! Bij een breedte van maximaal 2500 mm kunnen we een hoogte bereiken van 2600 mm. Dit houdt in dat wij de meeste kamerhoge gevels kunnen bedekken met onze screens. Wanneer u smaller bent in de breedte kunnen wij zelfs een hoogte van 3500 mm bereiken. Het screen moet minimaal 785 mm breed zijn om het solar panel te kunnen monteren.

Uw ROMA dealer in de buurt

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.

In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?

Direct contact met een ROMA dealer

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?