Smart Home

De apparaten in uw huis worden steeds slimmer. Zo gaat ROMA ook met zijn tijd mee. De rolluiken en screens zijn niet alleen met elektrische motoren verkrijgbaar, maar ook met moderne besturing. Denk hierbij aan een app op uw telefoon waarmee u overal ter wereld uw rolluiken of screens kunt laten zakken.

 

Gemotoriseerde zonwering - comfortabele bediening en aansturing maakt het leven gemakkelijker

De handmatige bediening van uw zonwering met vervelend getrek aan bandjes, koorden of zwengels behoort tot het verleden. Maak het uzelf gemakkelijk met gemotoriseerde zonwering van Somfy en geniet van een comfortabele bediening met schakelaars, wandzenders of een afstandsbediening. Gecombineerd met intelligente besturingstechniek stelt u vaste openings- en sluitingstijden in voor uw zonwering en hoeft u zich niet meer van zonwering naar zonwering te haasten om deze zelf elke keer te bedienen. Bijzonder praktisch: u kunt eenvoudig uw aanwezigheid simuleren wanneer u niet thuis bent en zo potentiële inbrekers eenvoudig afschrikken. Met gemotoriseerde zonwering geniet u van vele voordelen: u bespaart tijd, kracht en energie en krijgt extra zekerheid. In combinatie met sensoren voor zon, wind en regen beweegt uw zonwering automatisch en is automatisch beschermd tegen ongunstige weersomstandigheden.

 

 

Wilt u wat extra comfort? Draadloze sturing maakt het mogelijk!

Voor motoren die zorgen voor zonwering & privacy geldt het volgende: Zodra een draadloze motor is geïntegreerd, staan alle opties voor u open! Een draadloos systeem is de basis voor flexibele besturing en koppeling van de afzonderlijke apparaten in huis. Op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek werken wij samen met marktleider Somfy.

 

Dankzij de bidirectionele communicatie wordt het Somfy radiosysteem io-homecontrol® gekenmerkt door een zeer hoog niveau van functionaliteit en veiligheid. De radiosignalen worden verzonden in een sterk gecodeerd, veilig formaat (128-bits codering).

Voor RTS-Producten: Het Somfy-radiosysteem RTS wordt gekenmerkt door een zeer hoog functionaliteitsniveau en de SRC-beveiligingsprocedure.

 

Voordelen van het draadloze systeem van Somfy, welke een zeer grote reikwijdte heeft:

 

•       Draadloze wandzenders en schakelaars kunnen flexibel worden aangebracht, precies waar u ze wilt hebben - en trouwens: u kunt de zenders volgende dag ook weer ergens anders monteren. Vanaf nu is het opknappen van uw pand geen probleem meer.

•       Extra zenders kunnen eenvoudig worden geïntegreerd of toegevoegd zonder de muur open te hoeven breken en veel vuil te veroorzaken.

•       De besturing kan op elk moment eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften zodra de gebruiker iets wil wijzigen, een ander scenario wilt gebruiken of een andere automatisering wilt gebruiken.

•       Ook weer- en lichtsensoren kunnen in een handomdraai worden geïntegreerd, zonder tijdrovende ombouw achteraf. Want ook hier vindt de overdracht plaats via het draadloze signaal plaats. Het achteraf leggen van kabels onder uw huis of gebouw behoort tot het verleden.

•       De gebruiker kiest tussen schakelaars, handzenders, smartphones of zelfs het gebruik van spraakassistenten en automatisch ingestelde scenario's - naar eigen wensen en actuele stemming in te stellen.

Rolluiken met App besturen?

Uw ROMA dealer in de buurt

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.

In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?

Direct contact met een ROMA dealer

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?