Dugreja

Dugreja Deuren, Zonwering & Terrasoverkappingen is een specialist op het gebied van zonwering in Putten en omgeving. Onze eigen montageploeg helpt u bij het beschermen van uw huis tegen de zon met producten zoals rolluiken, screens en buitenjaloezieën.

Rolluiken in Putten en omgeving

Rolluiken zijn een effectieve manier om de warmte buiten te houden en de zon te blokkeren. U kunt ze gemakkelijk aanpassen aan uw specifieke wensen door de juiste kleur te kiezen of te kiezen voor elektrische bediening.

Op zoek naar screens?

Screens zijn een geweldige optie voor zonwering van terrassen of verandas, terwijl u toch nog kunt genieten van het uitzicht. Ze zijn ook geschikt voor verduistering, zodat u ze kunt gebruiken om uw slaapkamer donker te maken voor een goede nachtrust.

 

De voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn een flexibele manier om uw terras of veranda te beschermen tegen de zon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

Kom eens langs in de showroom van Dugreja

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw huis te beschermen tegen de zon, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie of met het aanvragen van een prijsopgave.

Bezoek de website

Tags

Contactgegevens

Dugreja
Ruitenbeek 8
3881LW Putten
Tel: +31 341 356004

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?