Home Zoek een dealer Rolluiken Dieren

Rolluiken Dieren

Welkom bij Erik Pieterse Zonwering! 

De geschiedenis van Erik Pieterse Zonwering gaat ruim 40 jaar terug. De ouders van Erik hebben 40 jaar lang zonweringbedrijf Intereuropa gevoerd in de omgeving van Dieren. Erik heeft hier altijd zijn steentje bijgedragen. Nu de senioren een stapje langzamer lopen, is het voor de volgende generatie het moment daar om hun hierin op te volgen. Na uit het jasje te zijn gegroeid in Deventer is in maart 2016 de winkel met showroom aan de Wilhelminaweg 3 te Dieren geopend. U kunt in onze showroom de uitgebreide collectie bekijken, of wij komen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte en nemen productboeken en kleurstalen mee. Inmeten en prijsopgave is geheel vrijblijvend. Montage is altijd inbegrepen. Ons werkterrein spreidt zich uit over Dieren, Brummen, Ellecom, De Steeg, Velp, Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Eerbeek, Laag Soeren, Beekbergen, enzovoort.


Bij ons geldt het motto: Snelle en betrouwbare service, wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten met een hoge duurzaamheid, zijn meedenkend en eerlijk en nemen de tijd voor de klanten om tot de juiste productkeuze te komen met bijpassende kleuren en patronen.

Op en in de woning zijn verschillende mogelijkheden voor het monteren van zonwering en raamdecoratie. Wij luisteren en denken goed mee met onze klanten, zodat we tot het beste en mooiste resultaat komen. Niet alleen voor de klant is dit belangrijk, ook wij vinden dit leuk om te doen en genieten van de behaalde resultaten. U kunt bij ons terecht voor al uw zonwering en raamdecoratie, van een mooi rolgordijn tot een grote aluminium overkapping met veiligheidsglas, onderscherm en afsluitende zip-screens. U vertelt uwwensen, wij geven u de vrijblijvende offerte en komen samen tot een volmaakt plan. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij deze graag persoonlijk in de showroom, telefonisch of via de mail.

 

 

Erik Pieterse Zonwering
Wilhelminaweg 3
6951 BM Dieren
Tel: +31 570 547712

Email: info@erikpieterse-zonwering.nl

 

 

Bezoek de website

Tags ROMA Dealer Deventer Dieren Erik Pieterse

Contactgegevens

Erik Pieterse Zonwering
Wilhelminaweg 3
6951 BM Dieren
Tel: 0313-410501

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
10:00-12:30 / 13:30-18:00
Wo
10:00-12:30 / 13:30-18:00
Do
Gesloten
Vr
10:00-12:30 / 13:30-18:00
Za
10:00-13:00

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >