Home Zoek een dealer Rolluiken Hoogeveen

Rolluiken Hoogeveen

Zonwering Hoogenveen

Als familiebedrijf verzorgen de gebroeders Kroezen al meer dan 15 jaar de service en montage van zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en tuinschermen in Drenthe en omgeving. Al onze zonwering en garagedeuren maken wij op maat en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten gemonteerd. Zo bent u verzekerd van perfect passende zonwering waarvan u jarenlang kunt genieten. Kroezon staat voor kwaliteit werkt daarom alleen met gerenommeerde merken. Nieuw in ons assortiment zijn en . Deze en onze andere merken zijn voorzien van CE en/of TÜV certificaat, zodat u zeker weet dat u een veilig en duurzaam product in huis haalt.

 

Kroezon Hoogenveen is een gerespecteerd ROMA dealer. De blaadjes vallen weer van de bomen en het wordt langzaamaan frisser buiten. Hét uitgesproken moment om de isolatie van uw woning onder de loep te nemen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan rolluiken voor uw ramen. Bij rolluiken wordt eerst instantie vaak gedacht dat ze alleen de warmte buiten houden, doordat ze hinderlijk zonlicht weren. Maar dit type zonwering wordt in de koude periodes juist gebruikt vanwege de isolerende eigenschappen. Gesloten luiken houden de warmte die gemakkelijk via het raam kan ontsnappen binnen. Dit betekent niet alleen dat u te allen tijden een aangenaam klimaat in huis hebt, u bespaart bovendien flink op de energierekening! 

 

 

Kroezon Hoogenveen

Bij Kroezon stellen wij samen met u uw ideale zonwering samen, op basis van uw wensen en onze deskundigheid. Neem voor meer informatie gerust contact op met 0528 - 35 06 52, vraag online alvast een offerte aan of kom langs in onze showroom in Assen of Hoogeveen!

 

Krozoen Hoogenveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Telefoon: 0528 - 35 06 52

Email: info@kroezon.nl

 

Bezoek de website

Tags Rolluiken Hoogenveen Zonwering Roma Dealer

Contactgegevens

Kroezon
Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >