Home Zoek een dealer Rolluiken Westerlo

Rolluiken Westerlo

Welkom bij Qube Living Outdoor in Herentals

Bij Qube Living Outdoor in Herentals geloven we in het werken met leveranciers die jarenlange ervaring en expertise hebben in de branche. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten aan te bieden, die optimaal functioneren wanneer geïnstalleerd door ons opgeleid personeel. Wij beschikken over volledig uitgeruste bedrijfswagens, met alle benodigdheden voor montage en installatie.

 

Daarnaast zijn we in staat om gebruik te maken van een schaarlift of vrachtwagen met kraan voor grotere of zwaardere installaties. Ons getrainde personeel en beschikbare werkmateriaal stellen ons in staat om elke opdracht succesvol af te ronden, inclusief reparaties aan installaties die niet door ons geplaatst zijn.

Wanneer u een verzoek tot reparatie heeft, raden we aan om een e-mail te sturen naar info@qube-outdoor.be met uw contactgegevens, informatie over geplaatste producten, beschrijving van de storing en eventueel gedocumenteerd met foto's. Dit helpt ons om de reparatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

 

Rolluiken Herentals

Rolluiken zijn ideaal voor isolatie, verduistering, afsluiting en beveiliging van uw huis. Bovendien bieden ze een efficiënte manier om de zon buiten te houden. Dit maakt ze de ultieme oplossing voor uw huis. Bent u op zoek naar een manier om uw huis beter te isoleren, te verduisteren en af te sluiten? Bekijk onze uitgebreide selectie van rolluiken van Roma, een toonaangevende producent uit Duitsland. Onze rolluiken zijn beschikbaar in 209 verschillende RAL-kleuren en bieden u uitstekende prestaties op het gebied van isolatie, verduistering en beveiliging. Dankzij de perfecte ophanging van de as produceren onze rolluiken 30% minder geluid tijdens het bedienen met een motor of band. Onze rolluikkasten zijn vaak drie maten kleiner dan die van andere aanbieders.

 

Al onze Roma voorzetrolluiken zijn standaard uitgerust met een Design-onderlijst die extra stabiliteit geeft aan het rolluikpantser. Onze grote showroom in Herentals biedt u de gelegenheid om onze producten te bekijken. Daarnaast kunnen wij uw bestaande inbouwrolluiken automatiseren, zodat u ze op elk gewenst moment van de dag kunt bedienen. Hierdoor verhoogt u niet alleen uw veiligheid en comfort, maar merkt u ook een aanzienlijke reductie in uw energieverbruik.

Bezoek de website

Tags

Contactgegevens

Qube
Olenseweg 233
2260 Westerlo
Tel: +32 14960658

Openingstijden

Ma
09:30 - 15:30 (12.00-13.00 gesl.)
Di
13:00 - 15:30
Wo
09:30 - 12:00
Do
09:30 - 15:30 (12.00-13.00 gesl.)
Vr
09:30 - 12:00
Za
13.30 - 16.00

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >