Home Zoek een dealer Rolluiken Kieldrecht

Rolluiken Kieldrecht

Stefan van Bogaert is uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Informatie over een product, de diverse mogelijkheden, hulp bij de kleurkeuze? Dan kan u terecht in onze showrooms te Bazel en Kieldrecht waar Tine, Tara en Patrick voor u klaar staan. Zij maken voor u een duidelijk omschreven offerte op en zorgen ook voor de planning, mails, facturatie en bestellingen. Tine staat ook in voor advertenties en website om u op de hoogte te houden van nieuwigheden op de markt. Volg ons daarom zeker ook op Facebook en Instagram, om hiervan op de hoogte te blijven. Stefan komt op afspraak de nodige opmetingen maken en geeft op maat gemaakt technisch advies. Samen met zijn team zorgt hij voor een zorgeloos verloop van uw bestelling tot service na verkoop. Kortom, zorgeloos comfort!

 

Rolluiken

Rolluiken zijn de bekendste vorm van zonwering, maar wie denkt dat rolluiken alleen op en neer gaan om te verduisteren heeft het mis. Een rolluik is het meest veelzijdige zonweringsproduct op de markt. Niet alleen heeft een rolluik veelzijdige eigenschappen als isolatie en beveiliging, het is ook nog eens in enorm veel varianten te produceren. Denk aan speciale isolerende kasten, inbouw, dakramen of schuine kozijnen. Kortom, het maakt niet uit welke situatie u heeft. Wij hebben een rolluik wat er toegepast kan worden. 

 

Zipscreen

 

Roma heeft met het zipSCREEN.2 een ontwerp neergezet dat met geen enkele speler op de markt te vergelijken is. Het zipSCREEN.2 is een echte allrounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen.

 

Raffstore of buitenjaloezie

Een groot deel van ons leven brengen we binnen, in ons huis, door. Ramen zijn een belangrijke grens tussen binnen en buiten: ze moeten zo veel mogelijk daglicht binnenlaten en ook privacy garanderen. Daarvoor zijn de buitenjaloezieën van Roma zeer geschikt. Bij elke zonnestand kunt u het zonlicht traploos uw kamers binnen sturen. Laat zon binnen, zonder veel hitte, zorg voor schaduw, zonder uw uitzicht weg te nemen. Onze buitenjaloezieën bieden de ideale combinatie van comfort en vrijheid.

 

Al deze producten worden standaard bediend met de nieuwste Somfy motoren, waardoor u de bediening volledig kan personaliseren. Wenst u dit volledig automatisch te laten gebeuren, informeer dan zeker naar het Smart Home gamma.

 

Stefan van Bogaert BV
Showroom:
Dorpsstraat 124

9130 Kieldrecht

www.stefanvbo.be
info@stefanvbo.be
(+32)037742383

 

Bezoek de website

Tags Rolluiken Kieldrecht

Contactgegevens

Stefan van Bogaert BV
Dorpsstraat 124
9130 Kieldrecht

Openingstijden

Ma
gesloten
Di
10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00
Wo
10.00 – 12.00
Do
10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00
Vr
op afspraak
Za
10.00 – 14.00 u
Zo
gesloten

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >