Home Zoek een dealer Rolluiken Ossendrecht

Rolluiken Ossendrecht

Rolluiken van Roma bekijk je in Ossendrecht bij KJS. KJS is het adres voor al uw rolluiken, garagedeuren, zonweringen en overkappingen. Vanuit de vestiging in Ossendrecht worden klanten deskundig geadviseerd over de toepassingen en mogelijkheden van de verschillende producten.

 

Zonwering Ossendrecht

 

Bij Rolluiken kan gekozen worden voor diverse modellen omkasting. De vele kleuren die leverbaar zijn, zorgt ervoor dat er voor iedere woning een passend rolluik te vinden is. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen voor een handmatige of elektrisch bedienbaar rolluik. KJS Rolluiken zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals aluminium en staal. In eerste instantie vooral bedoeld voor inbraakbeveiliging. Steeds vaker wordt er echter voor rolluiken gekozen vanwege de warmtewering, lawaai-reductie en koude-isolatie. Comfort speelt bij de keuze dus ook een belangrijke rol.

 

KJS is ook leverancier van diverse oplossingen op het gebied van zonwering. Zonwering kan zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van de woning toegepast worden. Voor binnen kunt u bijvoorbeeld denken aan horizontale of verticale jaloezieën of verduisterende rol- of vouwgordijnen.

 

KJS
Hageland 72
4641 SX Ossendrecht
Telefoon: 06 53252163
E-mail: info@kjsrolluiken.nl

 

Bezoek de website

Tags Roma Dealer Zonwering Rolluiken Ossendrecht

Stel een vraag aan deze dealer

@