Home Zoek een dealer Rolluiken Putten

Rolluiken Putten

Dugreja Deuren, Zonwering & Terrasoverkappingen is een zonweringspecialist in Putten met een eigen montageploeg. Wij bieden een breed scala aan producten om uw huis te beschermen tegen de zon, waaronder rolluiken, screens en buitenjaloezieën.

 

Rolluiken in Putten

Rolluiken zijn een van de meest populaire zonweringsoplossingen die wij aanbieden. Ze zijn effectief in het blokkeren van de zon en het houden van de warmte buiten, waardoor uw huis koeler blijft in de zomer. Bovendien kunt u rolluiken gemakkelijk aanpassen aan uw specifieke wensen, bijvoorbeeld door de juiste kleur te kiezen of door te kiezen voor elektrische bediening.

De voordelen van screens

Screens zijn een andere geweldige optie voor zonwering. Ze zijn perfect voor het beschermen van uw terras of veranda tegen de zon, terwijl u toch nog kunt genieten van het uitzicht. Screens zijn ook geschikt voor verduistering, dus u kunt ze gebruiken om uw slaapkamer donker te maken voor een goede nachtrust.

 

Buitenjaloezieën; de perfecte oplossing

Buitenjaloezieën zijn een andere geweldige oplossing voor zonwering. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen, en bieden een flexibele manier om uw terras of veranda te beschermen tegen de zon. Bovendien zijn buitenjaloezieën verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

 

Kom langs bij Dugreja in Putten

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw huis te beschermen tegen de zon, dan zijn rolluiken, screens en buitenjaloezieën de perfecte oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een prijsaanvraag aan om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Bezoek de website

Tags

Contactgegevens

Dugreja
Ruitenbeek 8
3881 LW, Putten

Openingstijden

Ma
10.00 – 16.00 uur
Di
10.00 – 16.00 uur
Wo
10.00 – 16.00 uur
Do
10.00 – 16.00 uur
Vr
10.00 – 16.00 uur
Za
op afspraak
Zo
gesloten

Stel een vraag aan deze dealer

@
Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?
Uw dealer in de buurt:

Neem direct contact op >