Inbouwrolluiken

Een inbouwrolluik wordt op het venster gemonteerd en is daarmee naadloos in de gevel geïntegreerd. Zo heb je wel alle voordelen van onze prachtige en effectieve rolluiken, maar zie je ze niet wanneer ze volledig geopend zijn. Een enorm mooie oplossing!

De montage gebeurt samen met het venster en kan op die manier kostenbesparend werken. Past op alle gangbare venstertypes en bij herstelvensters.

 

De revisiekap kan bij KARO (bij PURO standaard) ook aan de onderzijde geopend worden. Daardoor kan de binnenkant van de kast ook gestukt of ingetimmerd worden.

Uitrustingsmogelijkheden bij KARO en PURO:

  •  Insecten hor

 

Lamelprofielen

Alumino Dubbelwandige, geschuimde lamel. De Alumino is leverbaar in PU 34, PU 37, PU 44, PU 52 en PU 55. De PU 34 lamel is onlangs aan het programma toe gevoegd en geeft een nog kleinere kastmaat! Daar ROMA hier al leider was, hebben ze hun voorsprong nog verder vergroot.

Roma Kleurencollectie

Wij hebben enorm veel systeemkleuren in de Roma Kleurencollectie, zo is er gegarandeerd een kleur die matcht bij uw woning. Het rolgevormde rolluik is standaard leverbaar in wel 209 Ralkleuren mat voor de kast, geleiders en onderlijst. Wanneer u kiest voor geëxtrudeerde rolluiken dan heeft u de keuze uit 209 Ralkleuren in mat en structuur.

 

Met de Roma Kleurencollectie zijn er voor u 209 Ralkleur beschikbaar. Alle kleuren zijn beschikbaar op rolluiken in mat en een belangrijk deel ook in zijdeglans. Geëxtrudeerde rolluiken zijn tevens ook standaard in structuur en tegen meerprijs in hochwetterfest. De structuurkleuren zijn erg gewild door hun edele uitstraling. Deze worden ook veel gebruikt in de kozijnwereld. De geleiderstoppen en dopjes t.b.v. geleiders, om het rolluik netjes af te werken, zijn in deze kleuren verkrijgbaar.

Lees meerLees minder

Veiligheidsrolluiken

Veiligheidspakket als werkzame bescherming tegen inbrekers.

De rolluiken van ROMA maakt het inbrekers wel erg lastig. Een rolluiksysteem met het aluminiumpantser is namelijk uitermate inbraakbestendig.

 

Inbreken doe je niet op je dooie gemak, dat moet allemaal snel, ongezien en ongehoord. Gesloten rolluiken kunnen daarom inbrekers afschrikken omdat het extra moeite kost om hier langs te komen en het kan daarnaast ook lawaai maken die ze natuurlijk niet willen veroorzaken. De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd de veiligheid nog meer. Waar veel mensen denken dat inbraken alleen ‘s nachts plaatsvinden, gebeuren juist 50% van de inbraken op klaarlichte dag! Vaak wordt er ingebroken via de terrasdeuren in de tuin omdat deze vaak zeer gemakkelijk geopend kunnen worden. Met een schroevendraaier kan een inbreker binnen slechts 20 seconden binnen zijn. Zodoende zou men als aanvulling op het veiligheidspakket een bewegingsmelder (Tahoma) toe kunnen passen. Deze sluit het rolluik overdag wanneer iemand zich langere tijd bij het raam ophoudt.

 

Het ROMA-veiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. U krijgt met het veiligheidspakket een goed getest systeem voor een uiterst attractieve prijs. Deze toepassing is mogelijk op alle ROMA rolluiksystemen van de .XP-serie geëxtrudeerd.

 

Lees meerLees minder
Interesse in ROMA inbouw Rolluiken?

Tags Inbouwrolluik Lamellen Lamelprofielen

Uw ROMA dealer in de buurt

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.

In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?

Direct contact met een ROMA dealer

Uw locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij u aan de dealer in de buurt koppelen.
In uw regio zijn meerdere dealers gedetecteerd. Wilt u gekoppeld worden aan of ?